dijous, 17 d’abril del 2008

Pais (veí) de pandereta

Bufff...

no sé si aquesta setmana m'he mirat amb més amor de l'habitual les pàgines de successos o és que estem patint una espècie de malaltia que no ens deixa pensar ...

En aquest repàs, el primer lloc és per l'home que va matar a la seva mare i va passejar el cap per tot el poble fins deixar-lo a la porta de l'ajuntafems de la ciutat ... de segon podem trobar a la vella que pessiga txirris als enterros al crit pelat de "te tengo que sacar el chocho" (ni a les pelicules de Pajares, oiga ...). De tercer plat, tenim els grups de prostitutes de Ses Illes que, en comptes d'oferir els seus serveis, i com les de Sin City, es dediquen a apallissar i robar als clients que porten unes quantes copes de més ... o sigui, que es dediquen a fer, a part dels serveis habituals, el pingüino per un mòdic preu. Sense deixar les illes, trobem que els aparcacotxes (o Cucos) que apallissen als que aparquen sense el seu consentiment (diria que no seria exclusiu de les illes ...). Per acabar la repassada a la pell de toro, tenim un clàssic : homosexualitat+església.

Ara podríem començar amb la traca i mocador catalans, que últimament ens acostem al nivell estatal massa de pressa. El primer, el jefe de la SEAT, que ha admès que mai hi haurà un SEAT Rubí però que si hi podria haver un SEAT Cuenca ... Com a estrella, tenim a la gent d'Ascó, que, després de callar-se una fuga 5 mesos, ara podria ser alguna cosa més seria, però a saber com acaba, ara que volen portar a tots els nen que hi van fer visites per veure si els hi van robar algun àtom ... com els de la maleta atòmica robada a Madrid ...
Tant delicte tenen com els que fan OT. Ja de per si, no em miro el programa, però, per qüestions de no ser un inadaptat a la oficina, m'han fet veure aquest vídeo de l'actuació de l'última concursant ...



... i es veu que fins hi tot el director del programa ha demanat perdó pel xou!

acabarem com les senyals andorranes al final ...
(notis la fletxa perquè quedi el Sr esquiador ben enganxat al telecadira pel seu orifici anterior)


Salut!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

deu ni do les notícies del món... de la primera m'ha xocat la referència a incidents anteriors:
"quien los estranguló con el cable de un teléfono móvil."
umm... estem retrocedint tecnològicament, q'ara els mòbils van amb cable?
i lo de la pessigaire, produìnt contusió vulvar, no sé pro sona doloròs, d'allò q veus i per empatia et protegeixes el 'manhood' o mangu.
i la crònica de les meuques organitzades, destacant atres perills com els xiclets a la vorera o salxixes (metafòriques?):
"En la calle Pare Bartomeu Salvà e inmediaciones -locales de cerveza, restaurantes en los que se ofrecen salchichas gigantes, bares musicales con nombres muy originales, aceras llenas de chicles- hay que andarse con ojo estas noches."
a tot això, com es deia aquell diari amb històries del món absurdes? 20minutos, metro, etc en són una herencia poètica oi?

Pere ha dit...

Xai, el 20minutos és com el Faro de Vigo que ilumina el nostre camí cap al món veritable ...

hauries de veure el telenotícies de Telesinco per copsar la realitat estatal,el Tomate fet noticies: agresions, morts ... el pais s'enfonsa!

Unknown ha dit...

El Seat Córdoba se comercializó en los países árabes como Wolksvagen Barcelona.