dissabte, 13 de setembre del 2008

Desde Sapa amb amort

Hola hola!

ja estem amb el tema de les muntanyes del nord de Vietnam. De fet, estem a uns pocs kilometres de la frontera amb Xina, i si hi ha sort, dema la podrem veure.
Com es pot notar, el tema del teclat segueix sense funcionar :(
Vem arribar amb tren nocturn des de Hanoi a les 6 del mati i a un quart d'onze estavem ja en marxa entre camps d'arros. Per aqui hi ha una tribu que te una especialtat, que es la de perseguir als turistes qeu fan trekking, els ajuden a passar pel caminets i tot aixo ... llavors, quan fas una parada prop del seu poble et comencen a cridar que com ells than ajudat tu els hi tens de comprar alguna cosa ... gran tactica .... per cert, el trekking entre els camps d'arros (entre les muntanyes, nosaltres rierol amunt io rierol aval ...) que en teoria havia de ser una petita marxa de 5 hores, en va acabar sent una de 8 hores!! vaia colla de malpartits! no podiem amb nosaltres quan vem arribar al poblat on teniem una casa reservada .... alla, el senyor de la casa ens ha comensat a invitar a xupitos darros mentres les dones feien el jalar. :) i despres, quant les noies qeu ens acompanyen topt el viatge van anar a dormir, vem comensar a fer cervesses i a arreglar el mon amb el guia (Ti) i el Sr Ten, que es tot un personatge rollo Gil pero a la vietnamita i enmiga dels camps darros ... L'endema (aquest mati) hem anat a veure (caminant aqeust cop nomes mitja hora) com son els molins daigua daqui i a un salt daigua on un grup d'alemanyes ha fet les delicies del personal masculi quan shan tirat a l'aigua ... casi convencem al sr Ten de que ens fessin gos per dinar, pero es veu qeu es una carn molt dura i es guarda per l'estiu. Dspres de dinar, l'amic guia volia qeu pugessim caminant casi una hora fins a arribar al lloc on ens vingues a buscar la furgoneta que ens ha portat a l'hotel (habitacio de pelicula amb llar de fuck), amb el qeu em deciciat tirar del Ten i que ens portes amb els seus filsl amb moto fins alla. 4 uros ens ha cobrat, el molt mamon ...

Aquesta nit anirem a veure el festival dels nens d'aqui i a veure si dema podem anar a un mercat on es troben totes les tribus del nord de Vietnam per comerciar entre elles. Aixoe enacar hem de lligarho amb el guia, aviam com anem de regateig, que feia dies que no ho feia .... Si tot va be, el dilluns a la nit estarem de creuer per la bahia de Halong i alla ja hio ha mordernitat. Esperem una pc amb lectora SD i us poso unes fotos .

Apa pues!!!