dilluns, 4 d’agost del 2008

Treball a l'Agost?

Llepa!

... i estava jo pensant sobre la mania aquesta que sembla que tingui de treballar a l'Agost ... collons! qui ho diria ! l'any passat vaig canviar de feina i les vacances se'n van ressentir, en quant a nombre de dies en parlem ... però aquest any faré vacances de les bones, anirem cap a Vietnam i Cambodja (més o menys això) que serviran pels dos anys, ara, això si, al Setembre, com 10 (Messi) mana :p

ja he sortit d'estudi ...

aviam si tornem a enganxar el fil ... Ah si! divagava sobre el tema de treballar a l'estiu. A part que podria anar a la feina en cotxe (ara que per fi rondo una altra vegada per la oficina, es nota) i que arribaria abans (gràcies senyor TMB per fer-me arribar tard avui amb els seu "itinerari alternatiu"), dóna gusta agafar el tren al mati a la estació de Rubí, on no tinc que competir per un seient al tren que encara en té de lliures i una massa de gent no et tirà l'alè al clatell per aconseguir-ne un.

De cop i volta es torna tot molt més familiar. És Agost. Hi ha excusa. A la (poca) feina, ningú dirà res si esmorzes en deu minuts més i els clients quan truquen per les incidències no tenen tanta pressa ... sembla que ens "atropicalem", suposo que deu ser el caràcter mediterrani, jo als del xinès de la cantonada els veig bastant igual, després d'un detingut i exhaustiu examen que ha durat una cervesa.

A part, si gaudeixes de la jornada intensiva, tens temps per la tarda per anar a fer el gamba a la platja i jugar a l'anunci de la ONCE,que tenim l'equip complert menys el nen de la bateria i la guitarra inflable (s'admeten donatius :) ). I poder anar a la tarda a la platja ja et dóna una mica d'efecte placebo per poder anar superant el tema que la meitat d'amistats han marxat aquesta quinzena i que l'altra meitat està preparant les maletes per anar-se-n'hi. El millor, que quan tornen no tenen ganes de treballar i així l'Agost desfila sense pena ni glòria. Casi sense adonar-te'n.

Apa, salut!