dijous, 6 de març del 2008

Eleccions

Ja arriben les eleccions.
I amb les eleccions els partits que mai tindran una ressonància als medis , però que estan allí, aguantant el que vingui. Són els friki-partits, que somien en que, algún dia, ajuntaran suficient gent perquè els hi facin cas.

Uns dels que m'han fet gràcia, és el AMD, elsd quals no són ni de dretes ni d'esquerres. Ells volen treure els radars recaudatoris i posar circuits de proves per tothom. No té pèrdua aquesta part del programa, on bàsicament volen potenciar tot tipus de festes/verbenes ...

FIESTAS Y OCIO

  1. Apoyo a las Comisiones de fiestas y organizadores de todo tipo de eventos, para que sigan colaborando en la organización de las mismas.
  2. Promoción de actividades de ócio y tiempo libre.
  3. Mantenimiento y potenciación de las fiestas de los diferentes barrios.
  4. Adquisición de nuevos locales destinados al ocio y la cultura.
  5. Instalaciones a adecuadas para jóvenes y mayores.
Crec que faltaria el punt de "no más orquestas que no saben Barricada en las fiestas"

Com que no m'acaben de convèncer, he seguit buscant.
He trobat aquets, Partido por un mundo más justo , però els he trobat massa "comeflores" pel meu gust ... així que podem optar per la seva vessant humorística, el Partit del Karma Democràtic, d'Euskal Herria.
Més sorprenent són el Ciudadanos en Blanco, un partit sense afiliats, els que es presenten a les urnes són independents. Lluiten perquè es comptabilitzi el vot en banc (poca lògica votar una opció que vol refermar el vot en blanc ...) .
Uns altres que sempre estan allà són els del Partit Humanista (fins hi tot vaig veure enganxines pel carrer fondo!) i els del Partit Nacionalista Caló, de inspiració evangèlica (si, aquells que van desplomar al Peret) dels que no he trobat web ...
Seguint amb esteles religioses, tenim el Movimiento Católico Español (no us perdeu a la web l'article sobre heavy i satanisme) amb el lema Por una España como Dios manda!! (y olé!, afegiria)
Uns altres que ja fa anys que imprimeixen paperetes perquè els votin són els del Partit de la Llei Natural (el link és al seu anunci, no he trobat cap web d'ells, en la majoria els marquen com una secta) i en la vena iluminats, podriem posar milers de "jo sóc el més roig", com els del Partit Obrer Socialista Internacionalista (no crec que hi hagi cap títol més rojeras que aquest a excepció dels del Partido Comunista de los Pueblos de España (deuen ser el arxi-enemics rojos) que faran la
Unió de Repúbliques Socialistes Ibèriques ) i els malesbèsties del Partit dels No-fumadors (de deuen ser tots una colla d'ex-fumadors ressentits :p) que deuen estar picats amb els del Partit del cannabis (aquest cop, només es presenten a Navarra i poc més, llàstima...)

Podria estar picant noms de partits fins a l'infinit i més si ens posem ja més localment, podem trobar veritables joies (com el CORI, de Reus, els de l'Elvis) o com aquestes, a les municipals de Mandril o aquest recull de partits inclassificables (més sobre aquestes eleccions)...

En tota festa, hi ha les seves starlettes (o vedettes, pronunciïs "bedés", siusplau) per mi serien aquests :

· UPyD (o el partit dels rebotats d'altres partits i també demanen el vot pel PP ...)
· Ciutadans (Rivera, ja n'hi ha prou de fer el pallasso, que encara no heu fet res aquí)
· Partido Familia y vida (ultraconsevadors catòlics al poder!!)
· Falanges variades (ara ja n'hi ha tres ...)

i com no ... els més grans ...

· Partit Carlista des del 1833 amb el mateix. A força d'insistir ...


Salut!!