dijous, 8 de maig del 2008

Un variadito

Llepa!

d'aquí a un mes com a molt, canviaré de client, amb el que voldrà dir que el ritme de publicació del bloc caurà en barrina. A veure com va, ahir, a la entrevista amb el client, es veu que els hi vem caure bé i em passaré a Manresa una altra temporadeta :p

Avui a la oficina sembla un dia gris, dels que passa sense pena ni glòria. Aviam com acaba.

Vinga, nem al tema, però ja aviso que avui el tema és un xic geek :)

· Teniu memòria clara (sense veure's afectada per cap tipus de droga) dels programes de matinada que "regalen" coses a canvi d'una trucada? Doncs també estan en mode pop-up per internet. Atenció a la imatge, no té pèrdua.

· Aquí un post típic de logos informàtics "aplicats" al món real.

· I ara, atenció, la casa dels hoigan de la internete. Recapitulació de bestieses que s'escriuen i es diuen per la xarxa, i als xats d'IRC, amb grans clàssics com els super-juanquer, que va borrar-se el seu sistema pensant-se que era el d'un altre i a sobre hi anava explicant en un xat (he agafat la versió traduïda)

· Aquí un dels posts que tenia en projecte, ja fet. Vaig descobrir el món de les falsificacions de consoles amb en Fede i la seva 8-bits amb 100 jocs. Últimament m'avia quedat de pasta de moniato amb la vii i vaig veure que si ja estava juanquejada, les demés també ho deurien estar. no té preu.

I per finalitzar, us presento la revolucionària màquina de la caca, un joc on tu poses els aliments per una banda i et fa una anàlisi del que sortirà per l'altra banda. Interessant.

Apa, a passar bona estona!!

Salut!