dimarts, 6 de maig del 2008

Babana Joe, aquell antisistema ...

Iepa!

Aquest pont passat (preparem el següent els que treballem a Barcelona), després d'una nit de cervesses voladores, vaig posar (error) la tele matinal.
Començo a fer un zàpping per la tele del migdia i em trobo a l'Home. Ell. La peli: Banana Joe. Bud Spencer en estat pur repartint òsties a tort i a dret per la tele. Impressionant. Això eren pelis i no les merdes d'ara. Poesia en moviment. Al cap d'una estona, veig unes imatges que em fan reflexionar sobre el veritable significat de la peli. Aquí alguna cosa passa ...
Aviam, repassem la peli. En Banana Joe viu en un poblat al mig de la selva amb tot de crios (que se suposa que recull i cuida) que li fan la dutxa (i es bany amb roba!) recollint bananes i portant-les al poble, on les canvia per menjar. Fins aquí be (no ens plantegem origen de nens i el veritable perquè de la dutxa amb roba) però el govern li juga una mala passada: és un sense papers i no li deixen vendre els plàtans. Solució : osties contra la policia. En Joe va a la ciutat i allà es troba amb el mafiós que li vol fotre el poble. Solució: osties contra el sistema. Per tindre papers, es busca una feina, on acaba a osties un altre cop, vol papers i la lia al ministeri. S'enrola a l'exercit i deserta, el foten a la presó i s'escapa i al final es carrega un poblat.
Amb aquest exemple de "talante" ens hem criat. Un paio que es passa la policia pel forro, que s'escapa de la presó, pega bufetades a tort i a dret amb certa gràcia i que és "bo" amb els nens. Jo si fos okupa, me'l posaria a la habitació en tomany real.

I clar, en Goku és qui ha fet la nostra generació uns vàndals i uns sàdics.

Visca Banana Joe, l'antisistema !!!