dimecres, 19 de desembre del 2007

La nuit dublinenca


Ai Dublín per la nit!!!
Dublín es transforma per la nit! És explosiva (si t'agrada la cervessa) però a les tres de la nit com a molt et foten fora del garit on t'ubiquis.
Només hi vem estar dues nits, però a fe de Déu que van estar aprofitades ...
El comando etílic que van ocupar les nits (loxai va aparèixer només la primera nit) va estar format pels següents integrants
· Cuenquin, l'home que detecta les dones a mançanes de distància
· Darek, el bebedor implacable o simplement fucking polish
·
Freddy, o el tío que aguantava els pets matiners d'en Cuenquin i caçava els meus mitjons perquè no es mengessin l'esmorzar (bocata Londis :p)



Després de la excursió a la presó, vem anar a ca'n Freddy amb un paquet de birres i vem anar a fer uns Guitar Hero 3 / Family Guy mentres no venia en Darek (amb un altre paquet de birres) i en Freddy amb un altre pack de 6 birres de mig kilo (Irish style :P).

Quan no veiem la guitarra, vem sortir del Freddy's Pub i cap a buscar xerinola! i mira si anava jo guapo per Dublín que em van confondre uns francesos amb en Michael Moore (i la foto n'és la prova) . No entemc com em van arribar a fer cas, però bueno, mentres em paguessin unes pints :P

A altres hores de la nit dublinenca (les 3 de la nit) cap al Murder King, hamburgueses per no morir a l'endemà i a sobar!!

A l'endemà, es veu que haviem quedat a una festa dels catalans a Dublín, una associació de catalans que viuen a Dublín (com diu el seu nom). Després de jalar un pato laqueado al estilo thailandès en un fast food de menjar oriental ja a la zona dels bars, vem fer un seguit de pintes a diversos pubs (valen MOLT la pena, només per la decoració i l'ambient) i ens vem dirigir cap al pub-destí de a nit, on a ritme de Bruce, Metallica, Europe, System of a Down i varietats vàries es van fer unes (i més) pintes, mentres ens comunicavem amb el personal, molt simpàtic tot (pel que es va observar, la tradició dublinenca mana que les noies s'entrompin més que els homes i que elles vagin de caça).

Gran ciutat Dublín, de nit. Molt recomanable si al hostel pots pujar gent a l'habitació. ^^


Salut!!