dimecres, 7 de novembre del 2007

El Penumbra



Iepa!

no me'n recordava ja d'aquests iluminats rollo Carlos Jesús que surten de tant en tant pels medis de comunicació quan de sobte, i sense donar-me'n compte, he arribat a coleccionar tres papers diferents de vidents africans (amb més de 20 anys d'experiència cada un, que no és poc ...) . Però són homes que no han passat a la vida pública, potser pel seu evident engany o potser per les seves pobres dots d'interpretació ... Però n'hi ha bastants que encara viuen del cuento .Per fer una petita idea, aquí hi ha una llista dels més famosos ...
Quins records, eh?

I ara ens centrarem amb un dels més curiosos : en Penumbra.
(potser amb un amb els que he rigut més, sobretot pujat al Kadett (Q.E.P.D) d'en R amb la veu a tope escoltant la seva imitació, en Sombrita... )
La seva vida seria:
"Nació en Collado Mediano, no pasó ni por guardería, colegio, o universidad alguna. Durante un mes de los difuntos a la edad de 14 años se dio de cara con un ovni que le dejó un cacho piedra, la cogió y la examinó a la luz de una candela hasta coger impresión, la metió en una bolsa y la enterró entre dos tomillos. A la edad de 22 la cogió, la desenterró y la sacó la luz púbica y hoy en día es la piedra pirámide que le acompaña, le guía y le sirve de talismán. Los culpitianos son seres de metro y pico, cabeza raspasda, ojos rasgados, picha reticular, huevos lenticulares. Con manos de diez u doce dedos que sirven para tocar la guitarra española y guitarrón mejicano con la misma mano sin darse importancia. Son güenas personas. Yo he visto cantar al viento, yo he visto caer rayos de luz, rayos de laser, y ascender carros de humo, eran las carrozas de los Ovnis, fumarelas de colores, tolbellinos, amapolas, ventoleras, hulacales, malemotos, conflitos.... ¡Y a toa placer a que sentir, Diazizai Osgármoros!. ¡Son güenas personas! Esto es virídico, tenemos que cuidar de ellos para que tengan un futuro."

Molt gran, la veritat ...
he intentat sense èxit, extendre el Penumbrisme per la feina, però no ha captat adeptes tot i el seu missatge clar i contundent "ELLOS VAN A VINÍ !!"



Bueno, a part, aquest personatge, anava repartint papers pels bars de Santander denunciant la conxorxa mundial en contra d'ell en la qual vivia. Primer escrit, segon escrit.

I què se n'ha fet??
Continúa viu?
Penumbra, volem tocar el guitarrón mejicano amb tu!!
si en teniu notícies, feu-les saber!!

Salut!!