dijous, 8 de novembre del 2007

De compres


Hola!

Això d'anar de compres és més fotut del que sembla ...

A part de clients estúpids, et pots trobar amb els dependents inútils (menys a ca la Rosa, clar :P) que t'atenen o et distreuen. L'èxtasi d'aquesta afirmació es produeix al Media Market, on normalment et miren amb cara de peix bullit i t'envien dos o tres passadissos enllà amb la vana esperança de que tu trobis el putu llapis de memòria de 10 euros .... però com pot ser que tingui els articles tan barats? La resposta està a articles com aquest, que et treuen les ganes d'anar-hi o com aquest, on dubtes si veritablement estan o no prenent-se el pèl.

No fem l'empotrat com ho fan alguns clients que ens truquen perquè no saben ni engegar la seva màquina (si s'ha gastat vosté casi x milions de peles en un servidor que no sap ni fer servir m'està preparant una visió estupenda del meu futur professional) o truquen al 11811 amb preguntes estranyes . Trobem-nos, fills meus, com a la esglesia maradoniana, plens de joia i amor envers els altres (si són gènere femení, afegiu-hi més amor i alegria a la mescla) i nem a fer el bé (que no el bè) a la terra.

Jo, per començar, aquí us deixo el cercador de números de números de loteria de nadal perquè podeu trobar aquell que havieu somiat aquella nuit ...





Pero bueno ... sempre hi ha tontos i tontos, no hem de patir gaire...



Salut!