dijous, 14 d’octubre del 2010

DIA -1: preparatiu

Escric aquest post per explicar nmes o menys el preparatius que hem fet pel viatge, per si a algu li pot servir.
Estic en un teclat no espanyol, amb le que veureu bastantes faltes daccentuacio i demes. Ho sento per avansat. (apa, ja en va una altra ...)

Per viatjar a Australia, hem agafat el vol amb Quantas, que surt desde Londres. Vem agafar una oferta multi-city i vem pagar en lliures. Vem fer la reserva amb 4 mesos vista i, al canvi a euros, ens hem estalviat uns quartos. El problema esta al viatge a Londres.El vol surt cap a Australia a la nit, amb el que nosaltres vem, agafar un vol a Heathrow (facturant a Barcelona i recollint les maletes a Darwin) i vem passar el dia a Londres fent una mica el ronso pels parcs i visitant algun museu. Hi ha una opcio que es anar als aeroports de baix cost, pero va pesar mes la comoditat de la tornada i que ja no tenim de pensar en maletes mentres estem a Londres. Ara, anar a Heathrow ers un xic mes car que als altres aeroports de Londres.
Cal recordar que per anar a Australia us heu de fer un visat, que es gratuit i es pot treure per internet fins a dues setm,anes abans del viatge. A la entrada del pais us faran pasar una inspeccio bastant seriosa de lequipatge. Jo he tingut problemes amb la quantitat de tabac perque no ho veien clar (estava al limit legal) i em van desmuntar la maleta. No porteu cap tipus de menjar o planta, hi ha un gos que esta per alla per aquests temes. I jo vaig passar el control a les 5 del mati!
Pel primer dia ens vem reservar hotel. De fet, a cada escala del viatge (depen de la hora) tenim un enllas fet : un hotel o una activitat pillada des daqui. Penseu que podeu fer el viatge planificat des dinternet, nomes necessiteu tempsi navegar una mica per Google, que us anira dient el que hi ha. Hi ah molta opferta i depen del lloc, conve portarho reservat depenent de la epoca de lany (sobretot en epoca seca).Per aqui anem amb la Lonely Planet i la informacio que hi ha als punts dinformacio turistics. Tens mes que suficient, pero, de totes maneres, et remeto al Sr Google per si necessites saberho tot de la localitat on vols anar.
El tema viatges per linterior (a part dels enllasos de Quantas) els pots fer en cotxe de lloguer (la opcio escollida per nosaltres) o en autobus (greyhound esta a casi totes les ciutats, pero has de comptar en que moltes de les excursions no son a la mateixa ciutat i tindras que agafarles a un paio que les organitzi) i tren(baixa frequencia/alt preu).
El cost de la vida potser es un xic mes alt que a Catalunya, penseu en els preus de les Rambles quan aneu a per una birra i els de un super de platja sense competencia quan anaeu a comprar. El preu del tabac es prohibitiu (ara sobre els 10 euros/paquet) amb el que, si sou fumadors, us recomano que us porteu la droga de casa (noslatres ho fem portant tabac de liar).

Apa, ara comensarem els capitols del viatge, aviam si podem aldelantar feina ...

Salut!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

crickey!
(expressió popular... ja trobaràs qui la deia ;)

Anònim ha dit...

Hi, very interesting post, greetings from Greece!

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Anònim ha dit...

A lot has been sаid аbout this subjесt before, but theгes onе or tωo cοmments іn
this threaԁ wоrth remembегing.
Fаvourited.

Feel fгеe to νiѕit my web sitе unsecured loans

Anònim ha dit...

Τhаt ωasnt the reѕponse I was expeсting:'(

Feel free to visit my blog; best loan offers