dijous, 12 de juny del 2008

Una de la Eurocopa

Iepa!

a mi això de la Eurocopa, la veritat, és una excusa per quedar amb mon pare i posar-nos davant de la tele amb un/s got/s de cervesa/cubata i criticar a qui jugui. És igual el partit i el que jugui (si és la roja, hi ha un al·licient en forma de catxondeo polític entre els dos que fa que a la mitja part els comentaris ja siguin totalment fora de context).
Però es veu que no som els únics que decideixen fer-ho així, ja que aquí us porto una novetat mundial : El joc de beure de la Eurocopa. Obviament, és un joc que s'han inventat els anglesos i va amb una mena de fitxes per cada partit. Aquí està la de l'últim partit de la roja. Cada fitxa va amb les instruccions. Per exemple, cada cop que al Torres li diguin "el niño", xupitasso de sangria. I anar fent. De fet, veig més interessant jugar amb Rússia, on t'hi jugues xarrups de vodka.
Aquí us deixo el blog d'on ho he tret, amb les fitxes per cada partit. (s'actualitza cada dia!)

Ja que estem curiosos, us remeto una altra pàgina. Aquesta és plena de les estadístiques dels equips i jugadors que participen a l'event. Pots saber, per exemple, quants kilòmetres ha recorregut en Larsson o quantes passades bones ha fet en Xavi.

Interessant.

Au, salut!